Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the breadcrumb-navxt domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kpopnaco/TwiceMaroc/wp-includes/functions.php on line 6114
صور حصرية - صور مكرونة.. كـــل انواع وأشكال المكرونة بالصور - توايس صور حصرية

هل تبحث عن صور مكرونة وتعشق مشاهدة الصور المعلنـــة بتقديم المكرونة، فــي تلك المشاركة نستعرض لكم لكم اكبر البوم صور اشكال اطباق مكرونة لذيذة بكـــل الطرق، لكـــل كائنات ومرومـــانسية رومـــانسية حبي المكرونة نضع لكم كـــل انواع المكرونة المعروفة والغير معروفة فــي تلك الالبوم، للمكرونة انواع كثيرة سوف ناستتعلم علــىها فــي تلك المشاركة التى تحتوي علــى اكبر كمية صور مكرونة فــي صور خلفــيات وكوديات جميلة جدا نستعرض لكمها لكم فــي تلك المقالة مـــن خــلال الويب سايت الذكية twice الشامل.

صور مكرونة.. كـــل انواع وأشكال المكرونة بالصور

صور مكرونة

المكرونة المحمرة 🧡

المقادير:

فيهة التحضير:

بولونيز بالدجاج ❤️

المقادير:

فيهة التحضير:

بيف ستروجانوف باستا 💛

المقادير:

فيهة التحضير:

سباجيتي بولينيز 🧡

المقادير:

فيهة التحضير

صينية مكرونة بالجبنة والقشطة 😍

المقادير:

فيهة التحضير:

طاجن مكرونة فرن باللحمة المفرومة 🤎

المقادير

فيهة التحضير

كانيلوني بالدجاج والجبنة 💛

للعجينة:

للحشوة:

للصوص:

للوجه:

فيهة التحضير:

لعمل العجينة:

ملحوظة مهمة: 

لعمل الحشوة:

لعمل الصوص:

لانهاء الكانيلوني :

ملحوظة:

صور مكرونة

لازانيا بالسبانخ 💚

المقادير:

فيهة التحضير

فيهة البشاميل:

الفيهة:

*ملحوظه* سلق اللازانيا بيحصل شريحه او اتنين بالكتير واستخدمي معلقه خشب للتقليب

لازانيا باللحم المفروم والبشاميل 😋

المقادير:

مقادير البشاميل:

فــي حفيه علــى النار نضيف الزبده وننزل البصل وانتقالبه كويس لحد مـــايدبل نضيف اللحم المفروم والثوم للبصل وانتقالب لحد مـــا اللحمه تستوي نضيف البقببدونس والزعتر المجفف ثـــم الطمـــاطم المفرومه وانتقالب كويس ونتبل بالملح والفلفل الأسود مع التقليب، نغطي الحفيه ونسيبهـــا علــى نار متوسطه شويه لحد مـــا المكونات تتجانس ونرفعها عن النار.

لعمل البشاميل:

مكرونة الفريدو بالجمبري 🧡

المقادير:

فيهة التحضير

مكرونة بالبشاميل والجبنة 😋

المقادير:

فيهة التحضير:

مكرونة بالبينك صوص 💖

المقادير:

الفيهة:

مكرونة بالجبنة الشيدر 💛

المقادير:

فيهة التحضير:

مكرونة بالجبنة والكريمة 💛

المقادير:

فيهة التحضير:

مكرونة بالزبادي 🤍

المقادير:

فيهة التحضير

مكرونة بالسوسيس ♥️

المقادير :

فيهة التحضير:

مكرونة بالصلصة الحارة علــى الفيهة الايطفــيــه ❤️

المقادير:

فيهة التحضير:

مكرونة بالفراخ بصوص الطمـــاطم والريحان ❤️

المقادير:

فيهة التحضير:

مكرونة بدجاج الكيجن ♥️

المقادير :

خلطة بهـــارات الكاجن:

فيهة التحضير:

مكرونة بصوص البيستو و الدجاج 💚

المقادير:

فيهة التحضير

مكرونة بمكعبات اللحم والصلصة 😍

المقادير:

  • نصف كيلو فــيليه لحم (مفروم مكعبات صغيرة)
  • باكيت مكرونة (صغيرة الحجم)
  • رومـــانسية رومـــانسية حبة بصل (مفروم)
  • كوبين عصير طمـــاطم
  • 3 معالق كبار معجون طمـــاطم
  • معلقة صغيرة ملح
  • ربع معلقة صغيرة فلفل أسود
  • ربع معلقة صغيرة بابريكا
  • ربع معلقة صغيرة زنجبيل (مطحون)
  • معلقة عديدة زبدة
  • معلقة عديدة زيت نباتي

فيهة التحضير

  • سخني الزبدة والزيت فــي حلة مـــناسبة وضيفــي البصل وقلبي لالالمدة 5 دقائق لحد مـــا يطرى.
  • ضيفــي اللحم وقلبي لحد مـــا لون اللحم يبقا بني وبعــدين ضيفــي الملح والفلفل والزنجبيل والبابريكا وقلبي لحد يتحمر اللحم
  • ضيفــي صلصة الطمـــاطم وعصير الطمـــاطم وخلي المزيج لحد مـــا يبدأ بالغليان
  • ضيفــي المكرونة وغطي الحلة وخففــي النار وخليها لحد مـــا المكرونة تستوي وتتشرب الصلصة
  • اغرفــي المكرونة فــي طبق التقديم وقدميها ساخنة مع رشة بقببدونس حسب الرغبة

مكرونة سي فود 🧡

المكونات:

  • باكيت مكرونة سباجيتي
  • 2 كوب جمبرى مجمد
  • 2 كوب شرائح سبيط
  • 1 كوب بازلاء مجالالمدة
  • رومـــانسية رومـــانسية حبة طمـــاطم مقطعة مكعبات صغيرة
  • فصين ثوم مهروسين
  • معلقة عديدة خل تفاح
  • رشة زعفران
  • معلقة عديدة زيت زيتون
  • ربع معلقة صغيرة فلفل أسود
  • نصف معلقة صغيرة ملح

فيهة التحضير

  • فــي حلة عديدة نغلي كمية عديدة مـــن المـــاء ونسلق المكرونة لحد مـــاتقرب تستوي
  • نسخن الزيت فــي طاسة علــى نار متوسطة، ونحط الثوم المفروم وانتقالبه لالالمدة دقيقة ونضيف علــىه الجمبري والسبيط وانتقالبهم لالالمدة 5 دقائق
  • نضيف البازلاء المجالالمدة علــىهم وانتقالب كويس
  • نضيف خل التفاح والزعفران، وانتقالب المكونات لالالمدة دقيقتين ونضيف الطمـــاطم ونتبل بالملح والفلفل
  • نخفف النار ونصفــي المكرونة مـــن مـــاء السلق، وننزل بيها فــي الطاسة وانتقالبهـــا مع باقي المكونات
  • ونسيبهم لالالمدة دقيقتين علــى الأقل لحد مـــا المكرونة تندمج معاهم

مكرونة فــي الفرن بكرات اللحم ♥️

المقادير:

  • 400 جرام مكرونة سباجيتي او بيني
  • بصلة متوسطة
  • معلقتين زيت زيتون
  • ربع كوب زيت نباتي
  • معلقة ثوم مهروس
  • 5 أكواب عصير طمـــاطم
  • كرات لحم (400 جرام لحم مفروم)
  • كوب عصير برتقال
  • مكعب مرقة دجاج
  • قرن فلفل أحمر مقطع مكعبات
  • ملح وفلفل حسب الرغبة
  • اوراق ريحان طازج (الإختياري)
  • جبنة موتزاريلا للوجه

فيهة التحضير:

  • فــي حلة مـــناسبة ضيفــي زيت الزيتون والبصل مع التقليب لحد مـــا يذبل البصل
  • ضيفــي الثوم وبعــدين عصير الطمـــاطم وعصير البرتقال مع مرقة الدجاج ويترك علــى نار هادية لالالمدة 20 دقيقة
  • انتقالي كرات اللحم وتضاف للصلصة مع مكعبات الفلفل الأحمر والملح وسيبيها علــى نار متوسطة 10 دقائق إضافــية
  • سخني الفرن علــى 350 درجة
  • اسلقي المكرونة بالفيهة المعتادة وصفــيــها واغلسيها بمـــاء بارد وحطيها فــي صينية فرن مع الريحان واخلطيها بكرات اللحم والصلصلة وغطيها بالجبنة ودخليها الفرن لالالمدة 20 دقيقة

فــيتوتشيني الفريدو 💛

المقادير:

  • باكيت فــيتوتشيني
  • ربع كوب زبدة
  • كوبين كريمة طبخ
  • معلقة صغيرة ملح
  • ربع معلقة صغيرة ثوم بودرة
  • كوب الا ربع جبنة بارميزان (مبشورة)
  • ربع كوب جبنة رومي

فيهة التحضير

  • ‫اسلقي الفــيتوتشيني بحسب التعلــىمـــات علــى الباكيت وصفــيــها واركنيها علــى جنب‬
  • ‫ذوبي الزبدة فــي حلة واسعة علــى نار مـــنخفضة‬ و‫ضيفــي الملح والثوم البودرة وقلبي.‬
  • ‫ضيفــي الجبنة البارميزان والجبنة الرومي وقلبي علــى نار متوسطة لحد مـــا الجبنة تذوب والمزيج يتقل‬
  • ‫ضيفــي كريمة الطبخ وخلي المزيج يغلي غلوة واحدة‬
  • ‫ضيفــي المكرونة المسلوقة وقلبي لحد مـــا تتغطى بالصوص‬
  • ‫قدميها ساخنة مع الدجاج المشوي أو الخضار حسب الرغبة‬

فــيتوتشيني بالسجق 🤎

المقادير :

  • 500 جرام مكرونة فــيتوتشيني
  • نصف كيلو سجق
  • معلقة عديدة زيت زيتون
  • رومـــانسية رومـــانسية حبة بصل أبيض عديدة مقطعة مكعبات صغيرة
  • 30 جرام زبدة
  • 10 فصوص ثوم مهروسين
  • 4 رومـــانسية رومـــانسية حبات فلفل أحمر أو أخضر
  • معلقة عديدة بهـــارات إيطفــيــه
  • معلقة صغيرة ملح، حسب الرغبة
  • كوب كريمة طهي
  • 4 رومـــانسية رومـــانسية حبات طمـــاطم، مقطعة أنصاف
  • جبنة بارميزان مبشورة حسب الرغبة

فيهة التحضير

أولًا تحضير الباستا:

  • نسلق المكرونة الفــيتوتشيني بالفيهة المعتادة مع تحريكها مـــن ظل للتاني لالالمدة 7 دقائق بجدير بالذكر تستوي 3/4 سوا، ونصفــيــها ونغسفيها بمـــاء بارد ونركنها علــى جنب وناخد ربع كوب مـــن مـــاء السلق ونسيبه علــى جنب

ثانياً تحضير السجق:

  • اول حاجة هنفرغ السجق مـــن خــلال عمل شق بالسكينة ونفتته باليد لقطع صغيرة او نقطعة شرائح صغيرة حسب الرغبة
  • فــي طاسة ساخنة علــى نار متوسطة، نضيف الزيت والبصل ونحرك البصل لحد مـــا يدبل وبعــدين نضيف الزبدة مع الاستمرار بالتحريك لحد مـــا الزبدة تدوب ونضيف علــىهم الثوم والفلفل وانتقالبهم شويه وبعــدين نحركهم لمـــنتصف الطاسة
  • نضيف السجق علــىهم ونحركهم مع بعض لحد مـــا يتجانسوا نضيف علــىهم البهـــارات الإيطفــيــه والملح
  • بعــد كده هنضيف ربع كوب مـــاء السلق ونسيب الخليط علــى نار هادية لالالمدة 3 دقائق يتسبك وبعــدين نضيف الكريمة
  • نضيف الطمـــاطم ونصف كمية جبنة البارميزان وانتقالب الخليط مع بعضه ونضيف علــىه الفــيتوتشيني ونسيبهم علــى النار لالالمدة دقيقتين
  • فــي طبق التقديم، نغرف الفــيتوتشيني ونزينها بكمية جبنة البارميزان المتبقية ويسعدنا أنه نستعرض لكم لكمها ساخنة

نجرسكو بالدجاج 💛

المقادير:

  • باكيت مكرونة بيني
  • 4 صدور دجاج
  • 2 رومـــانسية رومـــانسية حبة بصل (كبير الحجم)
  • 2 فلفل رومي (متوسط الحجم)
  • نصف معلقة صغيره ثوم بودرة
  • نصف معلقة صغيرة بصل بودرة
  • معلقة صغيرة ملح
  • معلقة صغيرة فلفل أسود
  • 4 معالق كبار زيتون شرائح
  • ربع كوب جبنة شيدر (مبشورة)
  • ربع كوب جبنة رومي (مبشورة)
  • 2 مكعب مرق دجاج
  • كوب ونصف حليب
  • 3 معالق كبار دقيق
  • 3 معالق كبار زبدة
  • معلقتين كبار زيت
  • بيضة
  • معلقة عديدة بقببدونس (مفروم)
  • معلقة صغيرة ريحان (الإختياري)
  • رومـــانسية رومـــانسية حبة ليمون

فيهة التحضير:

  • قطعي صدور الدجاج وحطيها مع بصلة مفرومة ناعم وملح وفلفل وبهـــارات وعصير الليمونة وسيبيها فــي الثلاجة تتبل شوية.
  • ابدأي اعملي الصوص: حطي معلقة زبدة فــي حلة علــى النار مع إضافة الدقيق والتقليب بسرعة عشان الدقيق مـــا يتكتلش الدقيق ولونه يصفر.
  • فــي طبق تاني ضيفــي الحليب ومرق الدجاج لحد مـــا مرق الدجاج تدوب فــيــه وحطيه علــى خليط الدقيق والزبدة وقلبي بمضرب سلك وابعــديه عن النار عشان الدقيق يتفكك ورجعيه علــى النار مرة تانية مع التقليب المستمر لحد مـــا القوام يتقل شوية.
  • ضيفــي الجبنة الشيدر والجبنة الرومي المبشورة والفلفل الأسود للصوص لحد مـــا تذوب الجبنة والخليط يتقل.
  • اسلقي المكرونة فــي مـــاء مغلي مملح وفــيــه قليل مـــن الزيت.
  • فــي طاسة علــى النار حطي معلقة زبدة ومعلقة زيت وضيفــي البصلة المفرومة وقلبي البصل لحد مـــا يدبل وبعــدين ضيفــي قطع الدجاج مع التتبيلة وباقي كمية التوابل وقلبي لالالمدة 10 دقايق وضيفــي شرائح الفلفل الرومي.
  • صفــي المكرونة واخلطيها مع الزيتون والدجاج والتوابل لحد مـــا المكونات تندمج كويس وحطيها فــي صينية فرن مدهـــونة بالزيت.
  • اخفقي بيضة وضيفــيــها للصوص وادمجي ثلاث أرباع الصوص مع المكرونة والدجاج وصبي الباقي علــى الوجه وبعــدين حطي الجبنة الموتزاريلا والجبنة الشيدر ودخليها فــي فرن مسخن مسبقاً علــى درجة حرارة 180 درجة لحد مـــا الجبنة تسيح والوش ياخد لون ذهبي جميل.

نجرسكو باللحم المفروم 😍

المقادير:

  • باكيت مكرونة (النوع المفضل)
  • 300 جرام لحم مفروم
  • رومـــانسية رومـــانسية حبة بصل (مفروم ناعم)
  • كوب ونصف كريمة طهي
  • معلقة عديدة زبدة
  • معلقة صغيرة أوريغانو مطحون
  • 3 معالق كبار معجون طمـــاطم
  • ربع كوب مـــاء
  • معلقة صغيرة ملح
  • ربع معلقة صغيرة فلفل أسود
  • كوب جبنة موتزاريلا

فيهة التحضير

  • نسلق المكرونة ونصفــيــها ونغسفيها بمـــاء بارد ونسيبهـــا علــى جنب
  • نسخن الزبدة فــي طاسة واسعة ونضيف اللحم المفروم وانتقالب لحد مـــا لون اللحمه يتغير
  • نضيف البصل والملح وانتقالب لالالمدة 5 دقائق
  • نضيف معجون الطمـــاطم والفلفل الأسود والأوريغانو والمـــاء ونسيبهم علــى النار لالالمدة 5 دقائق
  • نضيف الكريمة وانتقالب ونخفف النار ونسيبهم لالالمدة 5 دقائق كمـــان
  • ندهن صينية بالزبدة ونوزع مزيج اللحم والكريمة والصوص فوقها
  • نوزع الجبنة الموتزاريلا وندخل الصينية الفرن علــى درجة حرارة 180 لالالمدة 25 دقيقة وتتحمر
  • يسعدنا أنه نستعرض لكم لكمها ساخنة مع السلطة حسب الرغبة
صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

صور مكرونة

نصائح لسلق المكرونة بفيهة سليمة

  1. استخدمي حلة عميقة وحطي 2.5 لتر مـــاء لكـــل نصف كيلو مـــن المكرونة عشان تستوي بسرعة.
  2. ضيفــي لكـــل نصف كيلو مكرونة معلقة عديدة ملح لمـــاء السلق.
  3. بعــد مـــا المـــاء يغلي كويس حطي المكرونة تتسلق واوعي تغطيها ابداً عشان مـــاتعجنش.
  4. قلبي المكرونة بمعلقة خشب بعــد اضافتها إلــى المـــاء.
  5. استخدمي مصاة لغسل وتصفــية المكرونة اول مـــا تستوي ومـــاتخليهاش فــي المياة السخنة.
  6. ضيفــي للمكرونة شوية زيت زيتون لو مش هتستخدميها علــى طول عشان مـــاتلزقش فــي بعضها.
  7. حضري فــي حلة الصوص أو الصلصة المفضلة وضيفــي المكرونة علــىها، مش العكس.

الزوار شاهدوا ايضاً :- صور اكـــل – فيهة عمل مكرونة بالبشاميل بالصور

فــي كـــل ظل نتصفح موضوع صور مكرونة سوف يحصل بالبالبالبالاضافة لذلك لذلك المزيد مـــن صور كـــل انواع المكرونة الجميلة والمرومـــانسية رومـــانسية حببة لكم كـــلاً، ان كانت لديكم صور اطباق مكرونة وترغبون فــي وضعها بتلك المشاركة فكـــل مـــا علــىك ان ترسل لنا اللينك الصورة عن فيه زر التواصل المعلن بنا مـــن اسفل وسوف يحصل اضافتها علــى الفور.


https://twice.ma/featured/%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D9%85%D9%83%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A9-%D9%83%D9%84-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%88%D8%A3%D8%B4%D9%83%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%83%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A8%D8%A7.html